Service & Onderhoud

Jarenlang plezier van uw cv en airco

Hebben wij een airco of cv-installatie bij u geïnstalleerd? Met een onderhoudscontract  zorgt u ervoor dat uw installatie altijd goed werkt. Bij storingen kunt u ons 24 uur per dag, zeven dagen in de week bellen.

Staat u al in ons klantenbestand? Dan bellen wij u elk jaar automatisch voor het maken van een onderhoudsafspraak. U kunt deze afspraak ook direct online inplannen.

Derikx Installaties is een CO, STEK en F-Gassen gecertificeerd bedrijf dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. 

Onderhoudscontract CV

Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt gaat uw cv-installatie aanzienlijk langer mee. Heeft u een onderhoudscontract, dan zorgen wij daarvoor. Wij reinigen uw installatie, controleren of alles goed functioneert en stellen indien nodig alles opnieuw af.

Onderhoudscontract Airco

Wilt u maximaal plezier van uw airco, dan is het belangrijk dat uw installatie goed wordt onderhouden en regelmatig wordt schoongemaakt. Met een onderhoudscontract voorkomt u dat uw airco er op het heetst van de dag opeens mee ophoudt. Airco-onderhoud is bovendien nodig om ervoor te zorgen dat de installatie geen ziektekiemen verspreidt.