Service & Onderhoud

CV-toestel onderhoud, belangrijk voor behoud van uw CV-toestel. Maar vergeet ook uw mechanische ventilatie niet!

Om de levensduur van uw installatie te bevorderen is het raadzaam om jaarlijks een onderhoudsbeurt aan uw cv of ventilatie installatie uit te voeren. Het toestel wordt dan gereinigd, nauwkeurig gecontroleerd op de goede werking en eventueel opnieuw afgesteld.

Mochten er gebreken zijn dan krijgt u vooraf een duidelijke prijsopgaaf. Installatie en onderhoud wordt uitsluitend verricht onder volledige garantie op de door ons vervangen en/of aangebrachte onderdelen. Indien u bij ons in het bestand staat dan wordt u jaarlijks door ons benaderd voor het maken van een afspraak.

Een CV-toestel is een slim apparaat dat er voor zorgt dat u warm water en een comfortabele warmte in uw woning heeft. Door periodiek onderhoud voorkomt u dat uw CV-toestel verkeerd is ingeregeld en dat onderdelen van uw CV-toestel verroesten of onnodig slijten. Zo worden onnodig gasverbruik en de kans op storingen beperkt. Met het cv onderhoudsabonnement voorkomt u problemen en gaat uw CV-toestel langer mee.

Ook uw mechanische ventilatie zal op termijn vervuild raken. Om risico's voor gezondheid en onnodige slijtage van de mechanische ventilatie te voorkomen is controle en grondige schoonmaak van de filters en ventielen noodzakelijk. Eventuele geluidsoverlast wordt daarmee ook tegengegaan. Om verzekerd te zijn van goed onderhoud van uw mechanische ventilatie kunt u het beste een ventilatie onderhoudsabonnement afsluiten. Het onderhoud en controle van uw mechanische ventilatie is bij Derikx Installaties in deskundige handen.