Keuken & Badkamer

Geen omkijken naar uw verbouwing of renovatie

Als erkend installateur hebben wij veel ervaring met het begeleiden van verbouwingen en renovaties, klein én groot. Van complete woningrenovaties tot aan de vernieuwing van keukens en badkamers. Wij verzorgen daarbij het totale traject van oud naar nieuw volgens een strakke planning. De datum van oplevering die wij met u afspreken staat wat ons betreft als een huis.  

Vanzelfsprekend verzorgen wij voor u alles wat onder ons eigen specialisme valt. Nadat alles is gesloopt (dat doen wij overigens ook), leggen wij al het benodigde leidingwerk aan en breiden de groepenkast uit. Maar dat is niet het enige. Ook alle andere voorkomende werkzaamheden kunt u bij ons neerleggen. Denk aan timmerwerk, tegelzetten, stuccen en schilderen.   

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Partner van Tinnemans Keukens

Al meer dan 20 jaar zijn wij de vaste partner van Tinnemans Keukens in Ittervoort. In hun showroom van ruim 2.500 m2 vindt u een uitgebreid assortiment kwaliteitskeukens en hoogwaardige apparatuur. Kijk voor meer inspiratie op:

www.tinnemanskeukens.nl

Inspiratie en advies op sanitair gebied

Heeft u hulp en/of inspiratie nodig bij het uitzoeken van uw nieuwe sanitair? Wij begeleiden u daarin graag. In de showrooms van onze vaste leveranciers krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en actuele trends op sanitair gebied. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij helpen u om uw nieuwe badkamer in te vullen naar uw stijl en smaak.

Maak een afspraak

5 redenen waarom u voor Derikx Installaties kiest

  1. Korte lijnen: wij houden u goed op de hoogte.
  2. Servicegericht: wij staan altijd voor u klaar.
  3. Laagdrempelig: onze specialisten spreken uw taal.
  4. Ervaring: wij doen dit werk al meer dan 20 jaar.
  5. Flexibel: wij passen ons aan uw situatie aan.