Centrale Koeling & Verwarming

Wilt u ook comfortabel wonen met een lage energierekening?

Airco Warmtepomp

Op de slaapkamer een lucht-luchtwarmtepomp die kan koelen en verwarmen.
De ruimte waar je de hitte of drukkende warmte het meest voelt, is de slaapkamer. Om vlot in slaap te vallen en goed te rusten is een koele kamer belangrijk. Daarom is de plaatsing van een warmtepomp een mogelijkheid.

Als installateur van Daikin adviseren wij u graag over wat voor u de beste klimaatoplossing zou zijn.

Derikx Installaties is een STEK en F-Gassen gecertificeerd bedrijf wat staat voor kwaliteit, duurzaamheid en  veiligheid.   

Zoneregeling

Een zoneregeling om het geheel aan te sturen.
Zoneregeling is koeling/verwarming per kamer. De temperatuur in iedere kamer is afzonderlijk in te stellen. Het is warm of koud daar waar het nodig is. De rest van het huis bespaart energie.

Vloerkoeling

Vloerkoeling wordt nu nog vooral in nieuwbouwwoningen en in energie neutrale woningen toegepast. Het is een comfortabele, energiebesparende en ‘onzichtbare’ manier om uw huis op de gewenste temperatuur te houden. Het effect van vloerkoeling is te vergelijken met de zomerse koelte in bijvoorbeeld kerkgebouwen, waar sprake is van dikke, massieve wanden en vloeren, die door hun eigen massa een ‘koude accu’ vormen.

Warmtepomp

Een warmtepomp voor een duurzame opwekking van energie
Een van de voordelen van een warmtepomp is dat je met een warmtepomp ook kan koelen in de zomer. De warmtepomp genereert in dat geval gekoeld water en geeft dit af aan het vloerkoeling /vloerverwarming systeem.