Airco & Warmtepomp

 Waarschijnlijk heeft u veel vragen omtrent de warmtepomp/hybride warmtepomp zoals:

- Hoe kan ik mijn woning verduurzamen?

- Welke oplossing is zowel technisch als financieel het beste?

- Wat is de beste oplossing voor mijn specifieke situatie?

- Zal ik mijn installatie vervangen of aanpassen?

 

Daarom heeft u waarschijnlijk behoefte aan een onafhankelijk en eerlijk advies of een ‘second-opinion’.

Omdat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben, kunnen wij u uitstekend adviseren op het gebied van klimaatbeheersing.

 

Voor een eerlijk advies over warmtepompen/hybride warmtepompen in een woning, met opname op locatie, rekenen wij € 80,00 incl. btw.

Wenst u de werkzaamheden vervolgens door ons uit te laten voeren, dan brengen wij de advieskosten op de aanneemsom in mindering.

Altijd de gewenste temperatuur in uw woning

Warm, warmer, te warm. De afgelopen zomers was het in Nederland lastig om het hoofd koel te houden. Met airconditioning en warmtepompen zorgt u er in uw huis voor dat u in iedere ruimte de gewenste temperatuur heeft. Wij adviseren u een systeem dat past bij uw specifieke leefsituatie en comfortwensen. Laat de zomer maar komen.       

Wij zijn officieel installateur van Daikin, een toonaangevende fabrikant en leverancier van oplossingen voor o.a. airconditioning en verwarming. Op basis van hun innovatieve systemen ontwerpen wij voor elke toepassing een oplossing op maat.     

Koud én warm
Met één of meerdere goede airconditioners creëert u een comfortabel binnenklimaat.
De installatie zorgt voor het koelen of verwarmen van de lucht, maar kan ook lucht ontvochtigen of filteren. Tegenwoordig is airconditioning zo zuinig, dat u het ook als alternatief voor een cv-installatie kunt overwegen.

Derikx Installaties is een STEK en F-Gassen gecertificeerd bedrijf dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. 

Maak een afspraak

Luchtwarmtepomp

Een luchtwarmtepomp onttrekt de warmte aan de buitenlucht.  Bij een lage buitentemperatuur moet zo'n pomp dus hard werken om voldoende warmte op te kunnen wekken. Op koude dagen is een warmtepomp daarom minder efficiënt. 

 

Aardwarmtepomp

Een aardwarmtepomp gebuikt de warmte die in de aardbodem aanwezig is. Bij dit systeem brengen we ondergrondse 'sondes'aan, waarin water stroomt. Dit water neemt de aardwarmte op. En die warmte wordt vervolgens door de warmtepomp gebruikt om de woning en het sanitaire water te verwarmen. Groot voordeel van een aardwarmtepomp is, dat uw huis in de zomer vrijwel zonder extra stroomverbruik kan worden gekoeld.