Zonne-Energie

Bent u er ook van op de hoogte dat u tegenwoordig zelf goedkoop en eenvoudig energie kunt opwekken? Door het gebruik van bijvoorbeeld zonnepanelen en zonneboilers kunt u eenvoudig flink op uw energierekening besparen.

Door het zelf opwekken van energie bent u minder afhankelijk van de elektriciteitafname bij uw energieleverancier, u wekt namelijk uw eigen elektriciteit en/of warmte op.

Zonnepanelen:
Wanneer u uw maandelijkse lasten wilt verlagen is het gebruik van zonnepanelen een interessante optie. Zonnepanelen zijn een verstandige investering. Derikx Installaties geeft standaard 10 jaar garantie op zonnepanelen plus de benodigdheden.

Met een opbrengstgarantie van 85% tot 25 jaar, waarvan de eerste 10 jaar 92%, op onze zonnepanelen zijn wij vrijwel uniek. Daarnaast vergen onze zonnepanelen nauwelijks onderhoud. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw omgeving. Lees verder om meer te weten te komen over onze zonnepanelen

Zonneboilers:
De zon zendt elk half uur net zo veel energie naar de aarde als de gehele mensheid in een jaar gebruikt. U kunt deze energie gebruiken om uw water te verwarmen. Hiervoor heeft u een zonneboiler (zonnecollector) nodig. Deze zonneboiler werkt op stralingswarmte en is daardoor het hele jaar door te gebruiken.