Utilities

Wij leiden uw energiestromen in goede banen

Derikx Installaties is een totaalinstallateur. Dat is bij ons geen loze kreet maar een harde belofte. Onze expertise op het gebied van utilities is uniek. Bedrijven schakelen ons in voor het realiseren en onderhouden van o.a. rvs-leidingen, gasleidingen, waterleidingen, hemelwaterafvoeren en andere werktuigbouwkundige installaties.

Wij denken met u mee over het realiseren van een prettig leefklimaat in uw bestaande of nieuw te realiseren gebouw. Daarbij hebben wij veel oog voor uw wensen op het gebied van comfort, hygiëne en energiezuinigheid. Onze aanpak is no-nonsense. Met Derikx Installaties haalt u een betrouwbare partner in huis die flexibel en binnen de afgegeven planning uw project realiseert. De communicatie verloopt altijd via één aanspreekpunt. En onze service, die is 24/7. 

Optimalisatie van uw utilities

Bij Derikx Installaties hebben we veel ervaring met het ontwerpen en optimaliseren van utilities. Wij zorgen ervoor dat de basisvoorzieningen voor energie (gas, heet water, koeling, perslucht) in uw gebouw of productieomgeving optimaal worden ingezet. U kunt daardoor een hoger rendement behalen.   

Bij het ontwerpen van de voor u meest rendabele utilities, letten wij onder andere op de volgende aspecten:

  • Bedrijfszekerheid: wij zorgen ervoor dat uw installaties altijd beschikbaar zijn.
  • Ontwerpcapaciteit: wij zorgen ervoor dat er onder alle bedrijfscondities voldoende capaciteit beschikbaar is.

Energieverbruik: uw utilities zijn de grootste kostenpost op uw energierekening. Wij hebben veel aandacht voor energiebesparing.